Traditionen tro var jeg – nu med Torben – igen til TEDx Odense. I år var emnet: The Edge of Brilliance.  Det er som altid en helt speciel oplevelse, og jeg er vildt imponeret over den professionalitet i struktur og organisering af oplæg, pauser hvor vi netværker, praktiske opgaver som bogsalg osv osv. Det hele fungerer upåklageligt selvom vi er rigtig mange mennesker, der sluses ind og ud i pauserne. Jeg var især begejstret over Lene Gammelgaard og Stig Severinsen, som fortalte om hvad vi kan opnå, når vi fokuserer på at kontrollere vores psyke, Helen Russell, som havde en vidunderlig humoristisk tilgang til begrebet lykke, Dr. Imran Rashid, som havde en væsentlige pointe mht at slukke for mobiltelefoner og andre skærme, Janne Mortensen, som talte om at vi presser børn og unge for meget til at præstere (og jeg er fuldstændig enig med hende, at det er processen, der er vigtigere end produktet) og Jakob Lange fra BIG (Bjarke Ingels Group), som talte om arkitekturen på Mars (!). Se det spændende projekt her https://youtu.be/xYgcq4tL9Sk. Det var en fantastisk dag, og Torben var også begejstret. Så vi tager med igen næste år, og kan varmt anbefale andre til at afsætte en dag i foråret til TEDx Odense.

Påsken gik op i venner alle dagene. Det startede med at Albert havde venner på besøg, som blev 3-4 dage, så var jeg med mine skønne veninder på cafétur i Odense, og herefter besøgte hele familien vore dejlige venner i Kbh, og i weekenden fik vi besøg af flere dejlige venner. Vejret var jo fantastisk, så vi har spist uden for morgen, middag og aften, og ja vi forsætter jo selvfølgelig med at bade i bølgen blå (!). Midt i en hektisk Påskeuge fik jeg tid til at tage på Trapholt. Der er bare så smukt med udsigten ud over Kolding fjord og nyudsprungne bøgetræer. Efter en dejlig brunch i caféen så jeg den aktuelle udstilling  “Humøret i Dansk Design” som handler om Kay Bojesens design, og jeg så også “Den fundamentale usikkerhed” af Eske Kath begge udstillinger er bestemt et besøg værd.

Foråret er her jo i fuldt flor, og hvor er det skønt. Jeg har indført for mange år siden, at jeg skal have en kæmpe gammeldags isvaffel, når de første anemoner er fremme i skoven, for at fejre at foråret er kommen. Jeg er fuldstændig bjergtaget af naturens skønhed med spinkle anemoner og sprøde lysegrønne bøgeblade. For tiden læser jeg bogen “The Hidden Life of Trees” af Peter Wholleben. Bogen beskriver hvordan træer kommunikerer med hinanden, om træernes sociale liv osv. Jeg kan virkelig anbefale Jer at læse bogen ikke mindst, fordi den giver en helt unik forståelse af naturen.

Vores have står i fuldt flor  – her er det vores smukke stjernehyacint…..

Der et tid til at sidde i haven og nyde det nye magasin fra Sustain Yearly – skynd Jer at købe det!

TEDx Odense – en fantastisk dag…..

….og en dejlig tur på Trapholt…….

Vi pynter op til Påske ude såvel som inde….

…og nyder denne fantastiske bog….