Dream Variations

Jeg har en svaghed for forfattere, digtere og…. ja, kunstnere der kan “male” med ord, så de rører os andre dybt i hjertet. Sådan en er Langston Hughes (1902-1967), og hans ord er meget sigende for den tid vi er i. Læs selv med her på digtet Dream Variations https://poets.org/poem/dream-variations og hvis I vil dybere i Langston Hughes poetry – læs flere digte af ham, som nu f.eks. Theme for English B https://poets.org/poem/theme-english-b . Da jeg læste den blev jeg simpelthen så rørt over den mands evne til at “male” med ord og få sagt dét der skal siges.

Jeg fik selv formidlet nogle ord om værdier, læring og uddannelse for nogle uger siden i takeover på Instagram, for en organisation jeg har den dybeste respekt for. Se med her https://learningmission.org og læs noget mere om organisationen samt her https://youtu.be/jWrOgqvNhUM og hold Jer endelig ikke tilbage, hvis I bliver begejstret over det budskab, som Learningmission og Mads Leif formidler – “Sæt Læring Fri”. Jeg er selv gået med som Transformer (forsker), og hjælper gerne med at få budskabet formidlet ud til alle. Jeg blev også inviteret ind til podcasten Erhvervslivet af Marlene Konsted, og hendes dygtige arbejde med podcast kan jeg også varmt anbefale. I finder hendes podcast her https://erhvervslivet.podbean.com hvor hun skaber interessante og spændende dialoger om Erhvervslivet.

Vores sommer er ellers gået med – nu hvor Albert er færdig med Vesterdal – huset fuldt af unge mennesker, der hygger sig. Albert var i sommerhus med Vesterdalvenner en uges tid, så på “DK rundt” cykeltur i det værst tænkelig vejr, og ja, så sejlede han rundt en uges tid i Det Sydfynske Øhav med kæresten og hendes familie. Så det har været en sommer med huset fuldt af glade unge mennesker, familie og venner – rigtig dejligt. Torben og jeg fik dog – inspireret af Albert og hans gode ven (som cyklede 400 km på 4 dage!) – taget os sammen til en cykel dag (!) på Samsø. Vi var vildt begejstret for Brundby Rockhotel https://www.brundby-hotel.dk og Tante Tut og Onkel E https://tantetuthotel.dk/index.html , men Samsø i sig selv er virkelig et besøg værd. Dagen efter tog vi til koncert på Kammerateriet med Esben Just som altid er en positiv og opløftende oplevelse. Lyt med her https://youtu.be/dOhmDOBn7Jw hvor han spiller You never can tell – et fantastisk nummer! Han spillede også You are my sunshine, som også er fantastisk https://youtu.be/FP5AwPLgHEs – Vi kan også varmt anbefale Kammerateriet på Frederiksøen i Svendborg http://kammerateriet.com . Her kan du nyde en kølig drink, på “stranden” og samtidig iagttage delfinen i Svendborg.

Selvom vejret er lidt blæsende og våd her i juli, så ændrer det ikke ved at vi får fantastiske solnedgange – set fra haven
…og i haven summer det af liv og travle insekter…
Brundby Rockhotel på Samsø – her kommer vi bestemt igen!
Brundby Rockhotel er stedet hvor du møder musikere, skuespillere og kunstnere..
…efter en lang cykeltur på Samsø syddel, er det godt at stoppe ved Tante Tut og Onkel E og spise frokost.
….hjemme igen i haven…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × three =