Forleden fandt jeg en tekst af Thomas Merton en amerikansk forfatter og munk, som jeg før har læst noget af og synes godt om. Citatet af Thomas Merton: “Art enables us to find ourselves and lose ourselves at the same time” giver et meget godt billede af, hvad kunst og kreativitet er for mig. Apropos kunst så tog Torben og jeg for et par weekender siden over og så Nivågaardsamlingen på Sjælland, hvor udstillingen “historier om mødre” virkelig er et besøg værd https://www.nivaagaard.dk/udstillinger/ . Ja naturen omkring Nivågaard er i sig selv et besøg værd. Vi gik en lang tur i parken, hvor gamle rhododenron var i selskab med ord, der er ved at dø ud i det danske sprog. Jeg havde også glæden af at være på Trapholt online, og så kunstneren Anette Harboe Flensburgs udstilling “In company with no one” https://trapholt.dk/anette-harboe-flensburg/ . Det var virkelig interessant, især fordi Anette Harboe Flensburg også inviterede os ind i hendes private studio https://www.anettehflensburg.dk og fortalte lidt om hendes fremgangsmåde, når hun laver disse smukke eksistentialistiske billeder.

En anden skøn oplevelse havde vi i Cirkusbygningen i København. Vi bestilte en julefrokost aften med Wallmanss Dinnerparty, hvilket vil sige dejlig mad og vin samt et fantastisk show med dygtige artister, musikere, sangere oa. Se med her, hvis I ikke kender det https://wallmans.dk . Torben og jeg var også på Restaurant Bind et smukt sted med fantastisk mad og vin, også dette sted kan vi anbefale https://www.restaurantbind.dk Her var ikke noget show, men en fantastisk udsigt ud over Flensborg Fjord. Vi synes også vi skulle støtte de lokale julerier, så vi tog med Ærøfærgen til Ærøskøbing for at se julemarked, men det var desværre blevet aflyst. Vi fik nu alligevel en rigtig dejlig juletur ud af det, fordi de lokale butikker og restauranter var åbne, men også fordi Ærøskøbing er en skøn gammel by med brosten og smukke gamle huse.

Vi fik nu også nogle dejlige dage med ture i skoven og på stranden med familie og venner. Spillet nogle sjove spil bl.a. et Trivial Pursuit Spil vi ikke havde prøvet før, og Albert har holdt kreative weekends hos os sammen med hans Vesterdalvenner. Efteråret er slut og i morgen er vinteren startet, så er det 1.december og før vi ved af det er året 2020 gået….

Historien om mødre på Nivågaard
Danske ord der er på vej ud af ordbogen…
Så er vi på vej ind til julefrokost/Dinnerparty i Cirkusbygningen
….og her til en fantastisk middag på Restaurant Bind
….og på juletur på Ærø ….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve − twelve =