Gravity

John Mayers skønne sang Gravity, som jo handler om alt andet end Covid, giver mig alligevel nogle associationer. Nyheder og dagspressen beskriver Covid med en retorik, der alt andet må gøre nervøse sjæle endnu mere nervøse – og det er den “gravity” jeg nu taler om. Jeg møder mange, der har et afbalanceret forhold til den pandemi vi pt er i, men også nogle stykker, der virkelig bekymrer sig og er ængstelige. For dem gør nyhedernes og dagspressens retorik decideret skade, og kaster dem ud i endnu mere bekymring og ængstelse. Når først folk er i psykisk ubalance gavner det absolut ikke deres immunforsvar. Så man kan undre sig over hvorfor nyhederne og dagspressen ikke nævner noget mere af det der også foregår i denne covidtid. Jeg hører om mange, der netop på grund af pandemien får evalueret deres værdier og lægger deres livsstil om. Covidtiden giver os tid til refleksioner over, hvad der i grunden er vigtigst her i livet. Fokus er derfor et andet sted end frygten for at blive smittet – fokus er der hvor vi mennesker kommer hinanden nærmere på et andet plan, og som John Mayer synger i Gravity ” Just keep me where the light is” – og lyt til sangen her https://youtu.be/dBFW8OvciIU og se med her, hvor Messi Minimalist taler om ovenstående problematik https://youtu.be/a3R82T80nuQ

Vi får gået nogle dejlige lange ture rundt på Fyn – her er det Helnæs…
….og her er det Nørresø på Fyn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 4 =