….og jeg ser en ny jord

Jeg kan mærke at folk omkring mig bliver påvirket af den konstante kaskade af dårlige nyheder, der er i alle medier. Jeg bliver også selv påvirket, men jeg vælger helt bevidst at have fokus på alt det positive, der også er omkring os. Jorden er på mange måder helt vidunderlig, det triste er at folk ikke rigtigt ser det. Fakta er, at det er det negative, altså de dårlige nyheder, der er minoritet, og det positive der er majoritet. Der ER mere af det positive, men hvis vi kun tror at verden består af hvad Nyhederne får ud af det, så ser det skidt ud. Nu er der mange der måske tænker jeg er naiv, men se lige denne unge mand John St. Julien – en ganske almindelig ung mand fra Newcastle i UK, der har godt gang i sit eget i UK, men vælger at hjælpe fattige børn og enlige forældre i Østafrika. Se hans Feathers tale Children’s Village projekt her https://youtu.be/UBRoKiDj4lI  og her https://youtu.be/eK5exs5B7oU  og døm selv om ikke verden består af fantastiske smukke mennesker med hjertet det rette sted. Jeg havde også selv fornøjelsen af at være sammen med nogle rigtige dejlige mennesker i denne weekend, og imens havde Torben og Albert hen over weekenden sat båden i vandet og sejlede rundt i det Sydfynske og fik fanget ca 20 – 30 hornfisk! (- som Albert selv rensede). Så om søndagen fik vi den skønneste forårsmenu, der bestod af frisk salat fra haven, friskrøgede hornfisk, røræg (fra egne høns) med purløg (også fra haven) og nyopgravede kartofler (også fra haven !) med persille! Et festmåltid – det smagte bare SÅ godt. Vejret var jo dejligt, så vi spiste uden for alt imens vi fortalte hinanden hvad vi havde oplevet. Så for mig handler det altså om, at have blik for dét positive der sker omkring mig lige her og nu. U2 har lavet et rigtig smukt musiknummer med Mary J. Blige, der illustrerer dét der med at indse, at vil alle er One hør det her https://youtu.be/ZpDQJnI4OhU, og med personer som John St Julien vil jeg bare sige….og jeg ser en ny jord…..

 

…..dejlige stedmoderblomster i haven ….

…..Albert med én af de mange hornfisk …..

….og Torben har naturligvis lært Albert hvordan man tager sig af en sådan fisk…

…..fik lyst til at sætte et Marc Chagall motiv ind som inspiration for kunst og skønhed…

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × five =